Feliç Dia del Llibre!!

Hui, es celebra el Dia del Llibre i a la biblioteca de Florida secundària ho commemorem amb els nostres usuaris i usuàries.

L’alumnat del projecte Acompanyem ens fa les Recomanacions Lectores d’una manera molt especial, realitzant Bookface. Bookface és l’art de fondre’s amb la coberta d’un llibre. És un terme anglosaxó que consisteix a fer una fotografia en la qual una persona (o animal, o cosa) es fon amb la coberta d’un llibre, fent coincidir la imatge real amb la imatge de la coberta.

La setmana passada, una vegada la nostra bibliotecària Arantxa els va proposar la realització de Bookface de les seues recomanacions lectores per a celebrar el dia del llibre,  l’alumnat va investigar sobre aquest art: en què consisteix, com poden fer-lo i què necessiten. Després, per una banda, buscaren llibres a casa que volien recomanar, per altra, Arantxa va preparar una selecció d’exemplars que complien les característiques per crear un Bookface. Amb tots els exemplars aportats, llegíem la sinopsi, comentàvem perquè el recomanem i quan cadascú tenia clars quins llibres volia recrear, ens posàrem a treballar.

Ací us deixe amb les seues recomanacions que hem preparat en un expositor de la nostra Biblioteca.

   

   

A més de presentar aquestes recomanacions entre tot l’alumnat, durant les hores de pati, hem fet un taller de treballs manuals per a crear roses de paper.

   
Ara, sols queda perfumar-les i regalar-les entre els lectors i lectores en aquest dia tan especial.

Feliç Dia del Llibre!!!