59a Fira del Llibre de València

El passat divendres 26 d’abril, l’alumnat de 1r d’ESO de Florida Secundària, amb els seus tutors i tutores, va acudir a la 59a Fira del Llibre de València.

Per poder arribar, vam utilitzar el tren i amb un passeig pels carrers de València arribàrem fins al Jardí de Vivers, lloc on està ubicada la Fira del Llibre, d’aquesta manera potenciem un transport públic sostenible i saludable.

Abans d’entrar aprofitàrem per a esmorzar envoltats d’arbres i natura i en acabar aquest esglai, Arantxa, la nostra bibliotecària que també els va acompanyar, els va proposar fer una gimcana per gaudir d’una manera lúdica i divertida de la Fira. Per poder respondre correctament, l’alumnat havia de fer ús, sobretot, del sentit de la vista i de l’oïda, per fixar-se amb tot el que podien trobar, llibres, autors i autores, presentacions, firmes de llibres….

       

Estem ben contents que el nostre alumnat aprofitara la visita per a conéixer llibreries i també, comprar llibres per tindre així lectures per a l’Espai Lector.

Va ser un matí molt enriquidor!!