Deus. herois i mites de l’antiga Grècia.

Tractem la mitología grega. Deus, herois i mites de l’antiga Grècia és el llibre que hem començat a llegir.

En aquest llibre es donen cita diversos mites clàssics, a través dels quals descobrirem les arrels literàries de la cultura que es va convertir en bressol de la civilització occidental. La lectura està sent molt entretinguda i estem aprenent i descobrint moltes coses noves.

A més, com ja sabeu no solament llegim, sinó que passem una estona relaxada fent debats, descobrim nous autors i obres i aprofitem la nostra passió per la lectura per conèixer companys que també els agrada llegir.

Cada setmana és diferent de l’anterior. La setmana que ve descobrirem la vertadera mitologia que s’amaga darrere de cada aventura de Lara Croft. Que no sabíeu que el videojoc de Tom Raider està inspirat en la mitologia? Els companys que participen en el club de lectura faran una recerca per saber més. Des d’ací us convidem a tots a participar.

Si us abellix llegir el llibre que estem llegint al club de lectura podeu aconseguir-lo a la biblioteca. Us deixem l’enllaç al OPAC de la biblioteca perquè pugueu buscar-lo:

https://goo.gl/y9ZJCU

 

Deixa un comentari