Taller nadalenc

Resumim el que va ser el taller nadalenc en l’última sessió del club de lectura.

En primer lloc, volem felicitar el nou any a tots i totes, ja estem altra vegada ací després de les vacances de Nadal. Esperem que hàgeu gaudit molt i aprofitat per a llegir algunes de les recomanacions i llibres de la biblioteca que us vàreu emportar.

A continuació, us deixem un resum de què va ser l’última sessió de l’any del nostre club de lectura, el taller nadalenc. Però, us preguntareu en què va consistir, què vam fer?

Primer vam fer un porta bolis en forma de ren, amb els seus ulls, nas, banyes i cadascú va dibuixar la boca d’una forma. Uns rens estaven contents i d’altres un poc més tristos perquè sabien que estaríem dies sense veure’ns fins a tornar a les classes. Ara ja estan cadascú a les seues cases plens de bolígrafs i llapisseres esperant-vos per escriure i anar contant tot allò que aquest any nou ens presentarà.

Després vam decorar la biblioteca amb motius nadalencs i vam passar una bona estona junts contant-nos que faríem en les vacances de Nadal. A continuació us deixem unes imatges del que va ser el taller.

taller nadalenc taller nadalenc taller nadalenc taller nadalenc última sessió decoració Nadal decoració Nadal

Què farem ara? Doncs, aquest divendres ens tornarem a veure i continuarem la nostra lectura de la novel·la “Caratrista“. Recordeu de què tractava Caratrista? Per posar-vos en situació i si algú o alguna vols acompanyar-nos aquest divendres us deixem un xicotet resum:

Lucía arriba a l’institut com a nova alumna quan ja ha començat el curs. No sembla adaptar-se massa bé al nou entorn, i encara menys als nous companys i companyes que la menyspreen i li posen el malnom de Caratrista.

Només una xiqueta, Carla, s´adona que la tristesa de Lucía amaga un problema molt important i decideix ajudar-la, encara que això li cause conflictes amb els companys de classe.