Presentació nova incorporació

Hola a tots i totes!

Sabeu d’aquell que diu que si deixes volar la imaginació podràs aplegar a llocs que el ser humà mai podrà alcançar? Doncs aquest sembla el millor aspecte de la lectura, visitar mons i viure històries fascinants! Com bé deia Jorge Luis Borgesdels diversos instruments inventats per l’home, el més sorprenent és el llibre; la resta són extensions del seu cos… Sols el llibre és una extensió de la imaginació i la memoria“.

Dit açò, em presente :). Sóc Sonia, la xica nova que estarà d’ara endavant a la biblioteca del centre. A més, vaig a començar a formar part del Club de Lectura, un club que espere vaja creixent a poc a poc i que cada vegada siguem més les persones que compartim aquests meravellosos i fantasiosos mons que ens regalen les pàgines.

D’altra banda, també espere que fem arribar la nostra passió arran nostre i els facem veure que la lectura inclou moltes més coses a més dels llibres. Inclou enigmes, aventures, cine, inclou teatre i moltes més coses i activitats que, estic segura, descobrirem junts.

Preparats?

Deixa un comentari