Desenvolupem la imaginació

Estem ací de nou, tornem per contar-vos com està sent en aquestes darreres sessions el club de lectura.

Com ja sabeu estem llegint, El niño con el pijama de rayas,  i ja quasi estem arribant al final de la història.

Sabem que Bruno és un nen de 9 anys que ha deixat la seua casa i els seus tres millors amics a Berlín, per anar-se’n a Auchviz, perquè son pare ha d’anar a treballar allí.    Ja  coneguem quina és la feina del seu pare, gràcies al taller de recerca d’informació que vam fer per conèixer més detalls sobre la història que conta l’autor.  Podeu veure al següent enllaç com va ser: Contextualitzem “El niño con el pijama de rayas”

També sabem que Bruno no es du bé amb la seua germana major Gretel.   I que avorrit d’estar a la casa nova, on no té els seus amics i no ix ni per a anar a l’escola, ja que té un professor particular que solament li ensenya geografia i història, descobreix per  la finestra una tanca.  Li agrada tant explorar que decideix un dia anar fins allí i coneix a Smhuel, dia rere dia es fan més amics. A més també coneguem qui són Pavel i Maria, i quin paper tenen a la casa de Bruno. Inclós, sabem qui es al que Bruno anomena “Furias”

Cada vegada estem més a prop de conèixer el final i saber que passa amb Bruno, tornarà a la seua casa de Berlín?, es quedarà a Auchviz i serà Shmuel el seu millor amic? , què penseu? Podeu escriure la vostra opinió al següent enllaç: Escrivim el nostre final

Nosaltres, a la sessió de divendres passat, vam deixar la nostra opinió sobre que pensem que va a ocórrer.    Vam desenvolupar la nostra imaginació i ens vam atrevir a escriure que passarà.

Us convidem a llegir els finals en el següent enllaç:  Escrivim el nostre final

 

Deixa un comentari