Conta-contes a Ninos

Després de tres dies amb molta intensitat, hem aplegat a la fi de les representacions de conta-contes a Ninos. Els tres grups han gaudit de la companyia de l’alumnat més menut i han comprovat quant d’artistes són, aplegant al nivell més alt del metrònom.

Ha estat tot un plaer per a nosaltres compartir amb els més menuts tot allò que hem anat aprenent al llarg del curs, i poder posar en pràctica totes les habilitats adquirides.

Començàvem aquesta iniciativa amb l’objectiu de treballar la lectura des d’altra vessant, potenciant la competència oradora i d’expressió en públic, al mateix temps que desenvolupaven d’altres com lingüística, comunicativa, creativa o artística. No sols hem aconseguit açò, sinó que també hem pogut potenciar característiques com la responsabilitat, l’autonomia i la motivació a través del treball amb els infants.

A més a més, s’ha treballat l’autoconfiança, l’autoestima, i potenciat la lectura i tot allò que l’envolta (teatre, filmacions, contacontes…), consolidant l’hàbit lector.

En definitiva, ha estat una activitat del tot engrescadora. Hem pogut transmetre la importància de la generositat als més menuts d’una manera lúdica, a través del conte “El Peix Arc de Sant Martí”, i el més important, hem passat una meravellosa estona junts.

Agrair de tot cor la col·laboració i predisposició de Ninos, sense els quals aquesta iniciativa no haguera pogut anar endavant. A Xúquer Centre Educatiu el meravellós teatre que ens han facilitat per poder representar l’obra amb més professionalitat (:)). I per descomptat, a l’alumnat del Club de Lectura pel seu treball, constància i dedicació, sou INCREÏBLES.

Ha estat un tancament de curs, ESPECTACULAR.

Signen:

Unes coordinadores del CL MOLT pagades :).

Deixa un comentari