Comentem: Bajo el paraguas azul

Bajo el paraguas azul, d’Elena Martínez Blanco, Lectura Bajo el paraguas azul” tracta del cyberbullying, del mal ús de les xarxes socials i de com utilitzar-les malament pot arruïnar la vida a qualsevol.

Durant els darrers mesos hem estat llegint aquest llibre a les sessions del club de lectura. Ha tingut tant l’èxit, i com que els alumnes estan tan entabanats amb el llibre, que vam decidir llegir tota la història sencera de Glauca, la protagonista.

A cada sessió llegim uns capítols i comentem quines són les impressions que tenim al respecte. Però que millor que donar l’opinió i recomanar-vos el llibre que quan ja estigui acabat i sapiguem quin és el final i que ha passat amb la protagonista.
Bajo el paraguas azul
La setmana vinent acabarem l’última sessió del club amb el final de la història. Ens fa molta llàstima que acaben les sessions, però estem encantats i encantades de tot el que hem fet durant aquests mesos de curs. Estem fascinats de tot el que hem llegit, contat, escrit… i de les estones tan bones que estem passant tots junts.

Com que tenim lectors molt crítics, quan acabem de llegir-lo deixaran ací mateix, baix als comentaris, quines han sigut les seues impressions, opinions i valoracions sobre el llibre.

Atenció xics i xiques! No val fer spoiler!

Us animem a tots a llegir-lo, no quedareu indiferents!

 

 

 

 

Deixa un comentari