Celebrem el Dia de les Biblioteques

A la nostra Biblioteca de Florida Secundària, hem celebrat el Dia de les Biblioteques 2023, sota el lema “Teixint Comunitats” amb el que es pretén destacar el paper fonamental que exerceixen les biblioteques en la construcció de llaços forts dins de les nostres comunitats. Aquestes institucions són centres de connexió i aprenentatge, on les històries, les experiències i els coneixements són els fils que uneixen als ciutadans.

Hem dut a terme diverses activitats, que començaren fa unes setmanes, on l’alumnat ha sigut l’encarregat de preparar la decoració del photocall, que hem utilitzat per a l’entrega dels premis, utilitzant paper, llana i la imaginació.

 

Hem donat els diplomes i obsequi a l’alumnat més lector i també hem fet el sorteig d’una targeta regal d’ABACUS entre els usuaris i usuàries que han participat en el concurs “El teu lloc favorit de la Biblioteca” del nostre Instagram, concurs on havien de pujar una foto representant el lloc que més li agrada de la Biblioteca.

Durant els dos patis del dia 24 d’octubre, dia de la celebració, hem dut a terme un Taller de treballs manuals per què tot aquell alumne o aquella alumna poguera fer-se un marca pàgines amb llana de diferents colors, donant forma de pompó o de borla amb unes nocions bàsiques que els donava la bibliotecària Arantxa.
Ha sigut un matí molt divertit i enriquidor!!!!

Tenim la sort de què la Biblioteca de Florida Secundària tix amb tota la Comunitat educativa. L’alumnat són les mans, el professorat les agulles i la biblioteca la llana, perquè sense ella manquem del material necessari per a fer qualsevol treball.

Junts creem el millor patchwork.