A jugar!!!!

La Biblioteca no està sols per a estudiar o fer deures, també volem que l’alumnat puga fer convivència i puga gaudir del temps de pati allunyat de dispositius digitals.

Per aquest motiu uns dies a la setmana oferim diverses activitats en horari de pati.

Tenim:

  • DIMECRES — JOCS DE TAULA. On trobaràs, Alphabet Game, Jocs de memòria, Risk, Domino Triangular,

I MOLTS MÉS!!!!!

Amb els jocs de taula l’alumnat aprèn a complir les normes de convivència. A més,  ajuden al desenvolupament de les seues capacitats motores, mentals i sensorials.

Desenvolupen la concentració, la memòria, l’observació i la imaginació. Mostren com resoldre problemes, elaborar estratègies i prendre decisions.

 

 

 

 

  • DIJOUS — ESCACS el qual els ensenya la planificació, capacitat de càlcul, previsió de conseqüències, paciència i disciplina.

Tenim la sort de tindre entre el professorat a un “crack” del escacs com és Omar, i és per això que pots apuntar-te a “Reta a Omar” on podràs jugar contra ell.

 

  • DIVENDRES — CLUB DE LECTURA que fa que l’alumnat adquiresca més confiança per a parlar, enforteix la comprensió i el sentit crític cap a la lectura.
    Una lectura compartida i en veu alta per algun membre del grup millora i reforça la comprensió dels participants en poder fer preguntes i expressar dubtes.

Us esperem en horari de 10’45 a 11’10 a la nostra Biblioteca