Primera sessió del confinament

on

Estimats lectors i estimades lectores, trobem molt a faltar les nostres reunions setmanals.
És per això, que ens hem volgut acostar una miqueta més a vosaltres i continuar amb aquestes reunions de forma virtual. Volem fer-vos aquest confinament més fàcil i no perdre el nostre hàbit per la lectura, els debats i continuar vivint junts i juntes experiències al voltant d’allò que tant ens agrada, que és la lectura. Cada setmana us deixarem al blog que és el que farem, perquè tots i totes pugueu seguir les activitats en qualsevol moment que us vinga bé. Sabem que teniu molta feina, per això, volem que tot allò que fem us servisca per a desconnectar i passar-ho bé.

Aquesta setmana la proposta és veure la pel·lícula “El olivo“, la trobareu en el següent enllaç:

https://cutt.ly/etTyC5F

Poseu-vos còmodes, prepareu les  roses i doneu-li al “play”.

Una vegada vista la pel·lícula podeu deixar la vostra opinió en els comentaris d’aquesta mateixa entrada, més avall. Així podrem fer una mena de debat.

Bona setmana! I abraçada virtual.

Espere’m que el vostre confinament estiga sent profitós!

2 Comments Add yours

  1. Sento Ramos ha dit:

    Tanto en el manga como en el anime, Naruto es un ninja de Konoha y forma parte del «Equipo 7», compuesto por Sasuke Uchiha, Sakura Haruno y su líder y sensei, Kakashi Hatake.​ Más tarde, Sasuke abandona el equipo tras huir de la aldea en busca de Orochimaru, así que posteriormente es reemplazado en el grupo por Sai

  2. Yeray Ballester ha dit:

    No la he visto, pero no tiene mala pinta. Sento dice que no está mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *