Escriptors per un dia al club de lectura

Divendres passat, al club de lectura, vam fer d’escriptors per un dia.

Imagineu que passaria si els contes de sempre els modernitzarem?

Els nostres escriptors ho han fet!

Han pensat com seria el conte si la caputxeta tinguera mòbil o si el llop fóra vegà, si Hansel i Gretel portaren Participats club de lecturaGPS o si la bruixa fóra vegetariana, si la  ventafocs s’haguera comprat un robot aspirador o si els tres porquets construïren amb una impressora 3D.

Aquests relats i més, ens han preparat  per a llegir  divendres vinent al club de lectura.

Podeu accedir als relats en el següent enllaç:    relats

Vos contem més aquest divendres!

 

 

3 Comments Add yours

  1. UNICORNIOOOOOOOOOOOOOOOOOO ha dit:

    Si Hansel i Gretel portaren GPS no haurien arribat a la casa de la bruixa, però aquesta els haguera vist i com és mig cega es pensa que són fruites, i com és vegetariana va amb la seua granera darrere d’ells. Aleshores els atrapa a la seua casa de galleta salada untada en guacamole i els tancaria en una gàbia d’espàrrecs. I com els espàrrecs son blanets, Gretel agafa una pipa de carabassa de terra i els trenca per a escapar-se. Ixen de la casa, i quan la bruixa es dóna compte Hansel i Gretel ja han fugit cap a sa casa.

  2. Didac Muñoz Aira ha dit:

    Si los tres cerditos tuvieran móviles, cada uno denunciarían por todas las redes sociales existentes al lobo.

  3. Iván Saavedra Villa ha dit:

    Si blanca nieves tuviera instagram estaría todo el día enganchada y ne vería al príncipe y no le importaría serla esclava de la reina porque tendría instaaaaaaaaaaagram notendria vida social xD xD xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *